Privatlivspolitik

Beskyttelse af dine persondata ligger os naturligvis meget på sinde. Vi passer på de personoplysninger, vi håndterer, og vi sørger for at leve op til kravene i den gældende lovgivning.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Hvis du selv giver eksplicit samtykke og indtaster informationer, så behandler vi også: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Hvor længe?
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af typen af oplysninger, og hvorfor vi har dem. Det er derfor ikke muligt at give dig en præcis tidsramme for, hvornår informationer bliver slettet.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med den gældende lovgivning.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst relevans for dig, registrere dine køb og betalinger, og/eller kunne levere de services, du har efterspurgt. Det kunne for eksempel være at sende dit et nyhedsbrev.

Videregivelse af oplysninger
Dine data videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er nødvendige for at gennemføre din ordre. Disse tredjeparter behandler udelukkende dine oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere, der kan garantere dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format, som du kan læse på for eksempel din computer. Du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke eller gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at gøre det til Datatilsynet.

Hvis du ikke længere ønsker, at vi behandler dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Se vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt vedrørende databeskyttelse
Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at tage fat i os:

Mail: info@Hurrah.today eller et brev til 

Hurrah.today
Gersonsvej 1
2900 Hellerup

Husk at almindelig e-mail ikke er sikker kommunikation. Skriv ikke noget i din e-mail, som er privat eller følsomt, eller som, du i øvrigt synes, skal beskyttes.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekst-fil, der gemmes på din computer, mobil eller tablet, når du har besøgt en hjemmeside. Cookies bruges til at huske, hvad der er sket under dit besøg på vores hjemmeside og for at kunne genkende din computer. Cookies hjælper dig, så du lettere finder tilbage til favoritsider, får vist siden på det rigtige sprog osv. osv. En cookie indeholder kun tekst, det er ikke et program, og den indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden efter dine behov og interesser. Cookies husker for eksempel, om du tidligere har besøgt hjemmesiden, om du er logget ind og hvilket sprog, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies som en del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Sådan afviser eller slette du dine cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din internet-browser. Hvor, du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du bruger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der nogle funktioner og services, du ikke kan bruge, for disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du tidligere har foretaget.

Du kan nemt slette cookies, som du tidligere har accepteret. Hvis du benytter en pc med en nyere internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Hvis genvejstasterne ikke virker – eller du bruger en Mac - skal du begynde med at finde ud af hvilken browser, du bruger og derefter klikke på det relevante link. Vi har samlet de mest anvendte browsere herunder:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari

Hvis du bruger flere browsere, skal du naturligvis huske at slette cookies i dem alle sammen.

Virksomhedsoplysninger:
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte os her:

Hurrah Aps.
Gersonsvej 1
2900 Hellerup
Cvr: 39876906
Tlf. 32 96 10 00
Mail: info@Hurrah.today

 

Advarsel! Vælg den næste dag.
Til top